Over ons

De Poffertjes Company is een jong en creatief bedrijf met passie voor lekker eten. Onze grote kracht zit ‘m in vriendelijke service, uitmuntende kwaliteit en een unieke uitstraling, dit in combinatie met een enorme productiecapaciteit.

Van festival tot bruiloft, wij komen echt overal, niets is ons te gek! Onze verse poffertjes worden gebakken en geserveerd uit schitterende verkoopwagens, poffertjesfietsen of foodtrucks, zo is er voor ieder festival of evenement wel de juiste poffertjeskraam beschikbaar.

Als echte poffertjesspecialisten weten we als geen ander hoe overheerlijke poffertjes worden gebakken. Wij werken met een mix, bereid naar eigen recept, gevuld met uitsluitend biologische producten, en dat proeft u!

Ons bedrijf voldoet aan alle eisen op het gebied van voedsel- en brand veiligheid. De kramen waarmee wij werken zijn volledig mobiel, dus ook voor een moeilijk bereikbare locatie is er een oplossing! Al onze stands zijn voorzien van professionele apparatuur en volledig self-supported. Daarbij besteden wij veel aandacht aan de uitstraling en “aantrekkingskracht” van het ambacht.