Mogelijkheden

De Poffertjes Company heeft tal van mogelijkheden om uw event/happening te voorzien van onze Hollandse lekkernij. Ons team komt graag naar u toe!

Afhankelijk van de gewenste capaciteit voorzien wij u van de juiste kraam. Wij voorzien evenementen met tientallen tot duizenden bezoekers van onze poffertjes. Indien nodig, kunnen wij onze kramen aanpassen aan de uitstraling of thema van uw evenement

Poffertjeskraam huren!

Hierbij verstrekken wij gratis poffertjes aan uw bezoekers tegen een van tevoren afgesproken vaste prijs. U wijst ons de juiste plek en wij zorgen voor de rest! Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen of een offerteaanvraag doen.

U nodigt ons uit! (publieksverkoop)

Verwacht u veel bezoekers op uw evenement? Dan is het mogelijk dat wij onze poffertjes voor eigen rekening verkopen. De Poffertjes Company is altijd geïnteresseerd om met nieuwe partijen samen te werken. Graag bespreken we met u de vele mogelijkheden om tot een succesvolle samenwerking te komen. Het beste kunt u ons even bellen op nummer + 31(0)6 143 443 34.

Poffertjes

Standaard voorzien wij onze porties van een echte krul roomboter en poedersuiker. Maar het is ook mogelijk om de poffertjes te serveren met: Amaretto, Grand Marnier, rum, slagroom, warme kersensaus en chocoladesaus! Benieuwd naar de meerprijs van deze service, vraag naar ons luxe pakket!

poffertjeskraam